Likakaivon ja muiden kaivojen tyhjennys

Likakaivon tyhjennys on syytä tehdä säännöllisesti. Jätteiden käsittelymääräysten mukaan tyhjennys pitää tehdä vähintään kerran vuodessa. Ekokuljetus tyhjentää, huuhtelee ja pesee erilaiset kaivot ja erotuskaivot. Tarjoamme luotettavaa kaivojen tyhjennyspalvelua vuosien kokemuksella. Toimimme paikallisesti Kokkolassa ja lähikunnissa, aina Himangalta Pietarsaareen asti.

Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä ja yrityksiä. Lokakaivon tyhjennys onnistuu kertatyhjennyksenä erillisellä ilmoituksella tai automaattisesti säännöllisin väliajoin sopimuksen mukaan.

Kotitalouksien ja taloyhtiöiden likakaivon tyhjennys


Kotitalouksien ja taloyhtiöiden likakaivojen tyhjennys sovitaan tarjouspyynnön ja mahdollisen kartoituskäynnin perusteella. Jos kyseessä on meille tuttu kohde, voimme kertoa uudelle asukkaalle kohteen historian ja aiemmin sovitun kaivon tyhjennysvälin.

Likakaivon tyhjennyksen hinta riippuu monesta asiasta. Kaivon tyhjennystiheys riippuu henkilömäärästä ja kaivon koosta. Hinta vaikuttavat myös sijainti, kaivon koko ja tyyppi kuten sako- umpi- erotuskaivo ja niin edelleen sekä se, onko kyseessä kiireellinen tilaus. Jokainen talo, jokainen putkisto ja jokaisen talouden koko on erilainen. Likakaivon tyhjennys automaattisella sopimuksella on kustannustehokkain vaihtoehto, sillä voimme tyhjentää useamman kaivon suunnitellummin ja kerralla tietyltä alueelta sen sijaan, että ajamme kaivon sieltä täältä.

Tarjoamme luotettavaa kaivojen tyhjennyspalvelua vuosien kokemuksella. Toimimme paikallisesti alueella Kokkola, Kälviä, Lohtaja ja Pietarsaari.
Tarjoamme luotettavaa kaivojen tyhjennyspalvelua vuosien kokemuksella. Toimimme paikallisesti alueella Kokkola, Kälviä, Lohtaja ja Pietarsaari.


Omakotitaloille ja taloyhtiöille tarjoamme:


  • likakaivon tyhjennys
  • sakokaivon tyhjennys
  • lietekaivot ja lietesäiliöiden tyhjennys
  • huvilan umpisäiliön tyhjennys (erityisesti kesä sesonkiaikaa)

Kaivon tyhjennys yrityksille


Tyhjennämme, huuhtelemme ja pesemme erilaiset kaivot ja erotuskaivot monipuolisesti, kustannustehokkaasti ja luotettavasti yrityksille.

Likakaivon tyhjennys onnistuu joko kertatilauksena tai sovituin välein huoltosopimuksella. Kaivon tyhjennys säännöllisesti toimii myös viemärijärjestelmän huoltona. Tyhjennysten yhteydessä saamme myös selville likakaivon kunnon ja toiminnan.

Palvelemme yrityksiä nykyaikaisella, tehokkaalla kalustolla. Käytössämme on imuautoja ja imu-huuhtelu yhdistelmäauto, jolla voimme tehdä yrityksille laajemmankin huuhtelun, jossa linjasto pestään ja huudellaan perinpohjaisesti pelkän tyhjennyksen sijasta.

Yrityksille tarjoamme:Sadevesikaivon tyhjennys

Sadevesikaivojen pohjalle kertyy sadeveden mukana valuva hiekka, lehdet, roskat ja muu kiintoaines. Sadevesikaivot kannattaa tyhjentää vähintään kerran vuodessa.

Lokakaivon tyhjennys

Lokakaivon tyhjennykset, säiliöiden, sakokaivojen ja jätevesikaivojen tyhjennykset ja tarkastukset.

Öljynerotuskaivo

Öljynerotuskaivo estää öljyjen pääsyn viemäriverkostoon. Öljynerottimen tyhjennysväli määräytyy kohteen mukaan yksilöllisesti.

Rasvanerotuskaivon tyhjennys

Rasvanerotuskaivossa on rasvanerotin, joka estää rasvapitoisen veden pääsyn viemäreihin. Rasvanerotuskaivon tyhjennys on suositeltavaa ainakin pari kertaa vuodessa rasvan hyytymisen takia. Hyytynyt rasva tukkii helposti kiinteistön oman järjestelmän ja aiheuttaa ongelmia yleiseenkin viemäriverkkoon.

Hiekanerotuskaivo

Hiekanerotuskaivo estää hiekan ja muun kiinteän lian pääsyn viemäriverkkoon. Erotin kannattaa tyhjentää ainakin kerran vuoden aikana.

Ota yhteyttä!

Kontakta oss

Välj önskad tjänst och infoga era uppgifter så återkommer vi till er

Välj önskad tjänst*

Namn*
Telefonnummer*
E-postadress*

Gatuadress*
Postnummer*
Postort*

Meddelande*


Ja, genom att lämna in formuläret godkänner jag att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Ekokuljetus Oy:s dataskyddsbeskrivning. (Obs! Blanketten kan inte skickas utan godkännande av databehandling.)
Ja, Ekokuljetus får skicka direktmarknadsföring till mig.

Ring oss

020 730 5780

Mejla oss

info(at)ekokuljetus.fi