Luotettava lokapalvelu

Ekokuljetuksen lokapalvelu sisältää kaiken tyyppisten likakaivojen tyhjennykset, viemärin avaukset ja huuhtelut sekä salaojien huuhtelut. Toimimme paikallisesti Kokkolassa ja lähikunnissa, aina Himangalta Pietarsaareen asti. Tyhjennämme lokakaivot nykyaikaisella kalustollamme nopeasti ja tehokkaasti. Käytössämme on useampi loka-auto ja myös imu-huuhtelu yhdistelmäauto.

Säännöllinen, automaattinen lokapalvelu auttaa kiinteistön kunnon ylläpidossa. Säännöllinen huolto ennakkoon on myös tukkeutumisen takia tehtäviä kiiretöitä edullisempi ratkaisu. Tarjoamme laadukkaat, luotettavat lokapalvelut, kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille.

Hoidamme loka-autolla kaivon tyhjennykset, viemäriavaukset ja salaojien huuhtelut. Luotettavaa lokapalvelua vuosien kokemuksella.
Hoidamme loka-autolla kaivon tyhjennykset, viemäriavaukset ja salaojien huuhtelut. Luotettavaa lokapalvelua vuosien kokemuksella.

Lokapalvelut kotitalouksille ja yrityksille


Jätteiden käsittelymääräysten mukaan asuinkiinteistöjen on tyhjennettävä sako- ja umpikaivot vähintään kerran vuodessa. Ekokuljetus kuljetusyhtiönä hoitaa lietteen kuljetuksen ja Pohjanmaan biokaasulaitos lietteen käsittelyn. Palvelemme sekä omakotitalouksia ja taloyhtiöitä.

Yrityksille tarjoamme lokapalvelut monipuolisesti eri kaivoille joko erillisellä toimeksiannolla tai automaattisesti sovituin välein huoltosopimuksella. Tyhjennämme lokakaivot nykyaikaisella kalustollamme nopeasti ja tehokkaasti. Käytössämme on useampi loka-auto ja myös imu-huuhtelu yhdistelmäauto. Lokapalvelumme sisältävät muun muassa:

  • erilaisten kaivojen kuten saostuskaivo, pienpuhdistamo, umpisäiliö, rasvakaivo ja erotuskaivojen kuten öljyn-/hiekanerotuskaivo tyhjennykset, huuhtelut ja pesut
  • viemäriavaukset ja huuhtelut
  • sopimus automaattisesta kaivon tyhjennyksestä
  • salaojien huuhtelut
Ota yhteyttä ja tilaa luotettavat lokapalvelut!

Ekokuljetuksella on PKY-laatusertifiointi osoituksena yrityksemme laatuosaamisestaPyydä yhteydenottoa

Valitse tarvitsemasi palvelu ja syötä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Valitse palvelu*

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Viesti*


Kyllä, lomakkeen lähettäessäni hyväksyn sen, että henkilötietojani käsitellään Ekokuljetus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. (Huom! Lomaketta ei voi lähettää antamatta hyväksyntää tietojen käsittelyyn.)
Kyllä, minulle saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.

Soita

0400 388 017

Lähetä sähköpostia

info(at)ekokuljetus.fi