Tilaa
palvelu

Jätehuolto kattavasti ja luotettavasti

Nykyaikainen jätehuolto on ekologista, luotettavaa, täsmällistä, kustannustehokasta ja asiakkaallemme huomaamatonta. Ekokuljetus tarjoaa nykyaikaiset ja kattavat jätehuoltopalvelut kotitalouksille, taloyhtiöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Toimimme paikallisesti Kokkolassa ja lähikunnissa, aina Himangalta Pietarsaareen asti.

Ekokuljetuksen jätekuljetus kerää ja toimittaa kierrätettäväksi esimerkiksi kotitalous-, bio-, energia-, metalli-, lasi-, kaatopaikka-, pahvijätteet sekä keräyspaperin. Meiltä saa jätehuoltoon myös vaihtolavat ja lokapalvelut.

Ota yhteyttä, kartoitetaan yhdessä kotitaloutesi, taloyhtiösi tai yrityksesi tilanne ja tehdään sinulle yksilöity jätehuoltosuunnitelma ja jätehuoltosopimus.

Omakotitalon jätehuolto


Omakotitalon jätehuolto järjestyy yhdellä puhelinsoitolla Ekokuljetukselle. Tarjoamme jätehuoltoa kotitalouksille paikallisesti Kokkolassa ja lähikunnissa.

Jätehuoltopalvelut kotitalouksille sisältävät kotitalousjätteen kuljetukset eli roska-astian tyhjennykset, lokakaivojen tyhjennykset ja vaihtolavojen vuokrauksen.

Omakotitalon kotitalousjätteiden jätekuljetus suunnitellaan yhdessä asiakkaamme kanssa. Tyhjennysväli alueellamme on Ekorosk Oy:n määräysten mukaisesti 2 viikkoa. Tyhjennysvälin ja taloutesi koon perusteella laskemme, mikä on sopivan kokoinen jäteastia taloudellesi. Meiltä löytyy runsaasti erikokoisia jäteastioita kaiken kokoisille talouksille.

Yhdellä puhelinsoitolla toimitamme pihallesi jäteastiat, tyhjennykset alkavat sovitusti ja ilmoitamme myös kotitaloutesi jätesopimuksen tiedot Ekoroskille eli hoidamme puolestasi jätehuoltoon liittymisen.

Jätelajittelu on ensisijaisesti omakotitalon asukkaan vastuulla. Huolehdi biojäte kuten ruoantähteet mustaan roskapussiin ja energiajäte kuten elintarvikepakkaukset vaaleaan roskapussiin, jonka jälkeen jätteet pudotetaan ulkona olevaan jäteastiaan. Ekokuljetuksen jäteauto vastaa jätekuljetuksesta Ekorosk Oy:lle jatkokäsittelyä varten.

Nykyaikainen jätehuolto on ekologista, luotettavaa, täsmällistä, kustannustehokasta ja asiakkaallemme huomaamatonta.
Nykyaikainen jätehuolto on ekologista, luotettavaa, täsmällistä, kustannustehokasta ja asiakkaallemme huomaamatonta.


Taloyhtiön jätehuolto


Tarjoamme jätehuoltoa Kokkolan, Kälviän, Kruunupyyn, Lohtajan ja Pietarsaaren alueen taloyhtiöille. Palvelumme sisältää kotitalousjätteen kuljetukset, paperin- ja pahvinkeräyspalvelut sekä mahdolliset muut kierrätysastiat sopimuksen mukaan.

Lisäksi tarjoamme taloyhtiöille vaihtolavat erilaisiin remontteihin ja pihatöihin. Likakaivot tyhjennämme sopimuksen mukaan taloyhtiönne toivomina kuukausina.

Ota yhteyttä, kartoitamme taloyhtiösi tilanteen veloituksetta ja teemme jätehuoltosuunnitelman.

Tarjoamme taloyhtiöille monipuolista jätehuoltoa.
Tarjoamme taloyhtiöille monipuolista jätehuoltoa.


Yrityksen jätehuolto


Yrityksen jätehuolto alkaa yleensä sillä, että kartoitamme yrityksen tarpeet yhdessä. Kartoitus tapahtuu usein henkilökohtaisella käynnillä tai vaihtoehtoisesti puhelimessa.

Kun kyseessä on yritys, tavoitteena on saada jätehuolto järkevämmäksi ja tehokkaammaksi. Moni yritys kaipaa nimenomaan kustannustehokasta, räätälöityä ratkaisua jätehuoltoonsa.

Kun otat yhteyttä meihin, käymme yhdessä läpi yritystoiminnassa syntyvän jätteen ja sen pohjalta teemme jätehuoltosuunnitelman ilman kustannuksia. Neuvomme, kuinka jätteet esimerkiksi kannattaa lajitella yrityksessä, jotta ratkaisu on mahdollisimman kustannustehokas. Jätehuoltosuunnitelman pohjalta teemme yrityksellesi tarjouksen räätälöidystä jätehuollosta.

Kun jätehuoltosopimus on tehty, kuljetamme pois kaikki jätelajikkeet ja toimitamme ne eteenpäin asianmukaista jatkokäsittelyä varten.

Teemme jätehuoltosuunnitelman ilman kustannuksia. Jätehuoltosuunnitelman pohjalta teemme yrityksellesi tarjouksen räätälöidystä jätehuollosta.
Teemme jätehuoltosuunnitelman ilman kustannuksia. Jätehuoltosuunnitelman pohjalta teemme yrityksellesi tarjouksen räätälöidystä jätehuollosta.


Yritysten jätehuoltoa varten tarjoamme:


 • jäteastiat
 • vaihtolavat
 • säiliöt
 • puristimet
 • tietosuoja-astiat, tietosuojapaperien keräys ja tuhoaminen
 • ongelmajäteastiat, vaarallisten jätteiden keräys ja nouto
 • erilaisten kaivojen (saostuskaivo, pienpuhdistamo, umpisäiliö) ja erotuskaivojen (öljyn- ja hiekanerotus) tyhjennykset, huuhtelut ja pesut
 • vaihtolavapalvelu yrityksille, erilaisia ja erikokoisia vaihtolavoja, kontteja, puristimia eri jätteille myös pitempiaikaisesti esimerkiksi rakennustyömaille
 • raportointi
Ota yhteyttä, kerromme miten yrityksesi jätehuolto kannattaa laittaa kuntoon!

Ekokuljetuksella on PKY-laatusertifiointi osoituksena yrityksemme laatuosaamisestaTilaa palvelu

Valitse tarvitsemasi palvelu ja syötä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!


Vaihtolava


Vaihtolavan voit tilata numerosta 0400 388 0170400 388 017.
Mikäli haluat lisätietoa vaihtolavapalveluistamme, lähetä lomakkeella viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

WC:n vuokraus


Vuokra-wc:n voit tilata puhelimitse numerosta 0400 388 0170400 388 017.
Mikäli haluat lisätietoa wc-palveluistamme, lähetä lomakkeella viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lokapalvelu

Valitse palvelut (yksi tai useampi)*

 • Sakokaivon tyhjennys
 • Umpisäiliön tyhjennys
 • Pienpuhdistamon tyhjennys
 • Harmaavesisäiliön tyhjennys
 • Kaivon pesu
 • Viemärin avaus
 • Viemärin huuhtelu
 • Viemärin kuvaus

Arvio kaivon tilavuudesta

m3

Haluan jatkossa kaivon tyhjennyksen

 • 1 kerran vuodessa
 • 2 kertaa vuodessa
Lisätietoa (esim. kaivon sijainti, ajo-ohjeet jne.)

Jätehuoltosopimus

Palvelun aloituspvm*
Talouden henkilömäärä*

Onko kiinteistöllä astiat valmiina

Kyllä Ei
Lisätietoja*


Yhteystiedot

Nimi (henkilö/yritys)*
Y-tunnus

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Laskutusosoite on eri kuin kohteen osoite

Laskutustiedot

Nimi*
Katuosoite*

Postinumero*
Postitoimipaikka*

Verkkolaskuosoite (yritys)
Välittäjätunnus (yritys)Muut tiedot

Lisätietoa

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (173719)*

Kyllä, lomakkeen lähettäessäni hyväksyn sen, että henkilötietojani käsitellään Ekokuljetus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. (Huom! Lomaketta ei voi lähettää antamatta hyväksyntää tietojen käsittelyyn.)

Kyllä, minulle saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.
Ei, minulle ei saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.

Soita

0400 388 017

Lähetä sähköpostia

info(at)ekokuljetus.fi