Tilaa
palvelu

Ekokuljetus JNH Oy:n tietosuojaseloste

Rekisterinpitäjällä on tietosuoja-asetuksen mukaan velvollisuus informoida selkeällä tavalla rekisteröityjä. Tämä seloste täyttää informointivelvoitteen.

1. Rekisterinpitäjä


Ekokuljetus JNH Oy

Yhteystiedot:
Mäkilehdontie 6
67600 Kokkola

Yhteystiedot rekisteriä koskevissa asioissa
Ekokuljetus JNH Oy
Mäkilehdontie 6
67600 Kokkola
0400 388 0170400 388 017
info(at)ekokuljetus.fi

2. Rekisteröidyt


Rekisterissä ovat kuluttaja-asiakkaat sekä yritysasiakkaat.

3. Henkilötietojen käyttötarkoitus


Rekisterin pitämisen peruste:
  • Henkilötietoja käsitellään sopimusperusteisen asiakassuhteen perusteella

Henkilötietojen käsittelyn ja rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käsitellään vain ennalta määriteltyihin tarkoituksiin, jotka ovat seuraavat:
  • asiakassuhteen hoitaminen
  • laskuttaminen

4. Rekisteriin tallennettavat henkilötiedot


Asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

Yhteystiedot
  • nimi
  • osoite + koordinaatit
  • (sähköposti)
  • puhelinnumero
  • laskutusosoite

Asiakastiedot
  • tiedot sovituista tuotteista / palveluista

5. Rekisteröidyn oikeudet


Rekisteröidyllä on seuraavat oikeudet, joiden käyttämistä koskevat pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen info(at)ekokuljetus.fi

Tarkastusoikeus

Rekisteröity voi tarkistaa tallentamamme henkilötiedot.

Oikeus tietojen oikaisemiseen

Rekisteröity voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot.

Vastustamisoikeus

Rekisteröity voi vastustaa henkilötietojen käsittelyä, mikäli kokee, että henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti.

Suoramarkkinointikielto

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin.

Poisto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus pyytää tietojen poistamista, jos tietojen käsittely ei ole tarpeen. Käsittelemme poistopyynnön, jonka jälkeen joko poistamme tiedot tai ilmoitamme perustellun syyn, miksi tietoja ei voida poistaa.

On huomioitava, että rekisterinpitäjällä voi olla lakisääteinen tai muu oikeus olla poistamatta pyydettyä tietoa. Rekisterinpitäjällä on velvollisuus säilyttää kirjanpitoaineisto Kirjanpitolaissa (luku 2, 10 §) määritellyn ajan (10 vuotta) mukaisesti. Tämän vuoksi kirjanpitoon liittyvää aineistoa ei voida poistaa ennen määräajan umpeutumista.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos rekisteröityä koskeva henkilötietojen käsittely perustuu ainoastaan suostumukseen, eikä esim. asiakkuuteen tai jäsenyyteen, voi rekisteröity peruuttaa suostumuksen.

Rekisteröity voi valittaa päätöksestä tietosuojavaltuutetulle

Rekisteröidyllä on oikeus vaatia, että rajoitamme kiistanalaisten tietojen käsittelyä siksi aikaa, kunnes asia saadaan ratkaistua.

Valitusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle kantelu, jos hän kokee, että rikomme henkilötietoja käsitellessämme voimassa olevaa tietosuojalainsäädäntöä.

Tietosuojavaltuutetun yhteystiedot: www.tietosuoja.fi/fi/index/yhteystiedot.html

6. Säännönmukaiset tietolähteet


Asiakastiedot saadaan säännönmukaisesti:

  • asiakkaalta itseltään asiakassuhteen syntyessä
  • Jäteyhtiö Ekoroskilta

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset


Tietoja ei pääsääntöisesti luovuteta markkinointitarkoituksiin Ekokuljetus JNH Oy:n ulkopuolelle.

8. Käsittelyn kesto


  • Henkilötietoja käsitellään pääsääntöisesti niin kauan, kuin asiakkuus on voimassa
  • Katso myös kohta 5. ”Rekisteröidyn oikeudet/Poisto-oikeus”

9. Henkilötietojen käsittelijät


Asiakasrekisteriä käsittelevät Ekokuljetus JNH Oy:n työntekijät.

Rekisterinpitäjä ja tämän työntekijät käsittelevät henkilötietoja. Voimme myös ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle


Henkilötietoja ei siirretä EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

11. Automaattinen päätöksenteko ja profilointi


Emme käytä tietoja automaattiseen päätöksentekoon tai profilointiin.

Tilaa palvelu

Valitse tarvitsemasi palvelu ja syötä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!


Vaihtolava


Vaihtolavan voit tilata numerosta 0400 388 0170400 388 017.
Mikäli haluat lisätietoa vaihtolavapalveluistamme, lähetä lomakkeella viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

WC:n vuokraus


Vuokra-wc:n voit tilata puhelimitse numerosta 0400 388 0170400 388 017.
Mikäli haluat lisätietoa wc-palveluistamme, lähetä lomakkeella viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lokapalvelu

Valitse palvelut (yksi tai useampi)*

  • Sakokaivon tyhjennys
  • Umpisäiliön tyhjennys
  • Pienpuhdistamon tyhjennys
  • Harmaavesisäiliön tyhjennys
  • Kaivon pesu
  • Viemärin avaus
  • Viemärin huuhtelu
  • Viemärin kuvaus

Arvio kaivon tilavuudesta

m3

Haluan jatkossa kaivon tyhjennyksen

  • 1 kerran vuodessa
  • 2 kertaa vuodessa
Lisätietoa (esim. kaivon sijainti, ajo-ohjeet jne.)

Jätehuoltosopimus

Palvelun aloituspvm*
Talouden henkilömäärä*

Onko kiinteistöllä astiat valmiina

Kyllä Ei
Lisätietoja*


Yhteystiedot

Nimi (henkilö/yritys)*
Y-tunnus

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Laskutusosoite on eri kuin kohteen osoite

Laskutustiedot

Nimi*
Katuosoite*

Postinumero*
Postitoimipaikka*

Verkkolaskuosoite (yritys)
Välittäjätunnus (yritys)



Muut tiedot

Lisätietoa

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (764402)*

Kyllä, lomakkeen lähettäessäni hyväksyn sen, että henkilötietojani käsitellään Ekokuljetus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. (Huom! Lomaketta ei voi lähettää antamatta hyväksyntää tietojen käsittelyyn.)

Kyllä, minulle saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.
Ei, minulle ei saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.

Soita

0400 388 017

Lähetä sähköpostia

info(at)ekokuljetus.fi