Tilaa
palvelu

Vuokraa vaihtolava

Vaihtolava, tai kansankielellä roskalava, on tarkoitettu isompien jätemäärien keräämiseen ja lajitteluun. Ekokuljetus tarjoaa vaihtolavat erilaisiin kohteisiin ja erilaisiin käyttötarkoituksiin kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. Vaihtolava on tuttu näky pihapiirien siivoustalkoissa ja rakennustyömailla.

Vaihtolava on varsin kätevä. Se sujuvoittaa siivoustyötä, helpottaa lajittelua ja sillä tavalla myös jätteiden käsittelyn kustannuksia. Mikä parasta, vaihtolava säästää aikaasi, kun saat kerättyä kerralla isomman määrän jätettä ja Ekokuljetus kuljettaa jätteen pois puolestasi. Toimimme paikallisesti Kokkolassa ja lähikunnissa, aina Himangalta Pietarsaareen asti. Ota siis yhteyttä ja vuokraa vaihtolava!

Vaihtolavan vuokraus omakotitalolle tai taloyhtiölle


Siirtolavan vuokraus on kätevä ratkaisu yksityishenkilöille tai taloyhtiöille esimerkiksi kevätpihojen siivoustalkoisiin. Vaihtolavalle mahtuu yleensä paljon kevyttä puutarhajätettä. Lisäksi vaihtolava on oiva apu remontissa ja remonttijätteen siivoamisessa tai asunnon tyhjennyksessä.

Kun tilaat lavan meiltä, toimitamme lavan toivomaasi paikkaan pihalla. Neuvomme ja opastamme myös lavan käytössä. Arvioimme, riittääkö yksi lava vai tarvitsetko useamman. Arvioimme myös kannattaako syntyvä jäte lajitella. Neuvomme lavan täytössä. Kevyempää energia- tai sekajätettä voi lastata lavalle reunoihin asti, mutta painavampaa maa- tai kiviainesta vain noin lavan puoliväliin asti.

Vaihtolava on helppo vaihtoehto sille, että ajat itse useamman kerran saman määrän jätettä jätteenkäsittelyyn. Laita lavalle mitä laitat ja Ekokuljetus kuljettaa sen pois oikeaan paikkaan.

Meiltä saat vaihtolavat kattavalla palvelulla. Tuomme, välityhjennämme, viemme pois, toimitamme jätteen sinne minne se kuuluu ja tarvittaessa raportoimme kuljetukset.
Meiltä saat vaihtolavat kattavalla palvelulla. Tuomme, välityhjennämme, viemme pois, toimitamme jätteen sinne minne se kuuluu ja tarvittaessa raportoimme kuljetukset.


Vaihtolavan vuokraus yrityksille


Ekokuljetus toimittaa vaihtolavat monipuolisesti yrityksille. Asiakkaitamme ovat esimerkiksi rakennusyritykset ja remonttiyritykset. Meiltä saa vaihtolavat myös kannellisina ja puristimilla.

Yrityksillä kuten rakennusliikkeillä on tänä päivänä jo itsellään paljon tietoa vaihtolavojen käytöstä ja jätteiden lajittelusta. Me opastamme silti mielellämme jätelavojen käytössä. Oikeaoppinen lajittelu ja kustannustehokas jätehuolto ovat käteviä keinoja pienentää kuluja ja parantaa katetta.

Kun otat yhteyttä ja kysyt vaihtolavat yritykselle, kartoitamme tarpeesi, suunnittelemme jätelavojen käytön yhdessä ja sovimme vuokra-ajan ja tarvittavat välityhjennykset. Lava voi olla vuokralla lyhemmän tai pidemmän ajan liiketoimintasi luonteen mukaan.

Meiltä saat vaihtolavat kattavalla palvelulla. Tuomme, välityhjennämme, viemme pois, toimitamme jätteen sinne minne se kuuluu ja tarvittaessa raportoimme kuljetukset.

Vaihtolavan hinta


Ekokuljetuksella vaihtolavan hinta on aina tapauskohtainen. Kun otat yhteyttä, käymme läpi aina tarpeesi ja sen, mistä vaihtolavan hinta muodostuu. hinnoitteluun vaikuttavat muun muassa seuraavat asiat:

 • etäisyys eli kuljetusmatkat
 • vuokra-aika
 • välityhjennysten määrä
 • jätemaksut jätelajin ja painon mukaan

Ekokuljetuksella on PKY-laatusertifiointi osoituksena yrityksemme laatuosaamisestaTilaa palvelu

Valitse tarvitsemasi palvelu ja syötä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!


Vaihtolava


Vaihtolavan voit tilata numerosta 0400 388 0170400 388 017.
Mikäli haluat lisätietoa vaihtolavapalveluistamme, lähetä lomakkeella viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

WC:n vuokraus


Vuokra-wc:n voit tilata puhelimitse numerosta 0400 388 0170400 388 017.
Mikäli haluat lisätietoa wc-palveluistamme, lähetä lomakkeella viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lokapalvelu

Valitse palvelut (yksi tai useampi)*

 • Sakokaivon tyhjennys
 • Umpisäiliön tyhjennys
 • Pienpuhdistamon tyhjennys
 • Harmaavesisäiliön tyhjennys
 • Kaivon pesu
 • Viemärin avaus
 • Viemärin huuhtelu
 • Viemärin kuvaus

Arvio kaivon tilavuudesta

m3

Haluan jatkossa kaivon tyhjennyksen

 • 1 kerran vuodessa
 • 2 kertaa vuodessa
Lisätietoa (esim. kaivon sijainti, ajo-ohjeet jne.)

Jätehuoltosopimus

Palvelun aloituspvm*
Talouden henkilömäärä*

Onko kiinteistöllä astiat valmiina

Kyllä Ei
Lisätietoja*


Yhteystiedot

Nimi (henkilö/yritys)*
Y-tunnus

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Laskutusosoite on eri kuin kohteen osoite

Laskutustiedot

Nimi*
Katuosoite*

Postinumero*
Postitoimipaikka*

Verkkolaskuosoite (yritys)
Välittäjätunnus (yritys)Muut tiedot

Lisätietoa

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (331841)*

Kyllä, lomakkeen lähettäessäni hyväksyn sen, että henkilötietojani käsitellään Ekokuljetus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. (Huom! Lomaketta ei voi lähettää antamatta hyväksyntää tietojen käsittelyyn.)

Kyllä, minulle saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.
Ei, minulle ei saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.

Soita

0400 388 017

Lähetä sähköpostia

info(at)ekokuljetus.fi