Kokkolan vuoden yritys 2019

Ekokuljetus JNH Oy on valittu tänä vuonna Kokkolan vuoden yritykseksi. Valinnan tekivät Kokkolan yrittäjät sekä Kokkolan kaupunki. Merkittävänä kriteerinä mainittiin kolmen yrityksen yhdistyminen, jota pidettiin tärkeänä ekotekona. Lisäksi valintaan vaikuttivat yrityksen kasvu sekä hyvä taloudellinen tulos.

Vastaanotimme palkinnon yrittäjägaalassa 5.lokakuuta. Olemme tunnustuksesta kiitollisia ja sillä on iso merkitys meille. Vuoden yritys-palkinto tarkoittaa, että tavoitteellinen työmme näkyy ja osaamisemme alalla on huomattu. Menestymisemme takaa löytyy kokeneet yrittäjät sekä ahkera ja tunnollinen henkilökunta.

- Suuri kiitos kuuluu työntekijöillemme. Heidän avullaan olemme pystyneet rakentamaan Ekokuljetuksesta menestyjäyrityksen. Kiitämme myös asiakkaitamme sekä yhteistyökumppaneitamme. Haluamme jatkossakin tarjota asiakkaille hyviä ja luotettavia palveluita sekä luoda uusia työpaikkoja, kiittelee yrityksen toimitusjohtaja Petri Niemelä.

Lyhyt kooste meidän yrityksen arjesta on koottu seuraavalle videolle. Videon on tuottanut Puzzle ja Ville Hyytinen Photography.


Pyydä yhteydenottoa

Valitse tarvitsemasi palvelu ja syötä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Valitse palvelu*

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Viesti*


Kyllä, lomakkeen lähettäessäni hyväksyn sen, että henkilötietojani käsitellään Ekokuljetus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. (Huom! Lomaketta ei voi lähettää antamatta hyväksyntää tietojen käsittelyyn.)
Kyllä, minulle saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.

Soita

0400 388 017

Lähetä sähköpostia

info(at)ekokuljetus.fi