Ekokuljetus JNH Oy ja Kaustisen Monitoimi Oy:n jätehuolto- ja kierrätysliiketoiminta yhdistyvät

Tavoitteena on yhdessä jatkaa laadukkaiden ympäristöpalveluiden kehittämistä.


31.12.2020 toteutetun järjestelyn myötä Kaustisen Monitoimi Oy:n jätehuolto- ja kierrätysliiketoiminta liittyy osaksi Ekokuljetus konsernia. Ekokuljetus ja Kaustisen Monitoimi Oy tarjoavat samoja palveluita lähekkäin sijaitsevilla maantieteellisillä alueilla. Järjestelyn myötä Ekokuljetuksella on kyky vastata kattavista ympäristöpalveluista aina kuljetuksesta materiaalien hyötykäyttöön entistä laajemmalla alueella.

Ekokuljetuksen toimitusjohtaja Petri Niemelä näkee toteutetun järjestelyn luontevana jatkoaskeleena Ekokuljetuksen kasvutarinassa.

‒Laajeneva maantieteellinen verkosto mahdollistaa entistä nykyaikaisempaan kuljetuskalustoon investoimisen ja tehokkaamman päivittäisen logistiikan. Hyötyjä toteutuu niin asiakkaiden näkökulmasta kuin ympäristönkin kannalta.

Kaustisen Monitoimi Oy:n toimitusjohtaja Janne Peltoniemi näkee yhdistymisessä hyötyjä.

-Liiketoiminnat täydentävät hyvin toisiaan. Osana suurempaa konsernia pystymme paremmin vastaamaan jätemateriaalien nouseviin kierrätystavoitteisiin ja kehittyvän jätelainsäädännön velvoitteisiin mm. ympäristöraportoinnin osalta.

Kaustisen Monitoimi Oy:n ammattitaitoinen jätehuollon ja kierrätysliiketoiminnan henkilökunta siirtyy osaksi Ekokuljetusta ja palvelut jatkuvat asiakkaiden suuntaan normaalisti. Kaustisen Monitoimi Oy jatkaa yritysjärjestelyn jälkeen laadukkaiden maanrakennuspalveluiden tarjoamista.

Pyydä yhteydenottoa

Valitse tarvitsemasi palvelu ja syötä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Valitse palvelu*

Nimi*
Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Viesti*


Kyllä, lomakkeen lähettäessäni hyväksyn sen, että henkilötietojani käsitellään Ekokuljetus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. (Huom! Lomaketta ei voi lähettää antamatta hyväksyntää tietojen käsittelyyn.)
Kyllä, minulle saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.

Soita

0400 388 017

Lähetä sähköpostia

info(at)ekokuljetus.fi