Tilaa
palvelu

Ekokuljetuksesta konserni

Ekokuljetus JNH Oy, Finells Transport Ab ja Pohjanmaan Hyötykäyttö Oy:n Kokkolan liiketoiminta yhdistyvät. Tavoitteena yhdessä jatkaa kasvua ja kehittää kierrätystoimialaa.


Ekokuljetus JNH Oy, Finells Transport Ab ja Pohjanmaan Hyötykäyttö Oy:n Kokkolan liiketoiminta liittyivät 1.9. toteutetulla yrityskaupalla yhteen. Yhtiöt muodostavat jatkossa toisiaan hyvin sekä maantieteellisesti että palvelutarjonnaltaan täydentävän ympäristöpalvelukonsernin. Sponsor Capital Oy:n hallinnoima pääomarahasto tulee konserniin uudeksi omistajaksi yhdessä perustajayrittäjien kanssa.

1.9.2020 toteutetun järjestelyn myötä Suomeen syntyy uusi ympäristöpalvelukonserni, jonka liikevaihto on noin 11 miljoonaa euroa ja jolla on 55 työntekijää. Ekokuljetus, Finells Transport ja Pohjanmaan Hyötykäyttö ovat vahvoja alueellisia jätehuoltoa, kierrätystä, lokapalveluita ja vaihtolavapalveluita harjoittavia yrityksiä, joiden maantieteellinen painopiste on Keski-Pohjanmaalla ja Pohjanmaalla. Järjestelyn myötä syntyvällä konsernilla on jatkossa kyky vastata kaikista jätehuollon palveluista aina kuljetuksesta materiaalien hyötykäyttöön. Yhtiön perustajaosakkaat kiittävät sitoutunutta henkilökuntaa vahvasta työpanoksesta suomalaisen kiertotalouden edistämiseksi.

Toimitusjohtaja Petri Niemelä näkee toteutetun järjestelyn luontevana jatkoaskeleena Ekokuljetuksen kasvutarinassa. Järjestelyn myötä suurempana toimijana ja vahvistuneella omistajapohjalla pystytään hyödyntämään toimialan tarjoamia kasvumahdollisuuksia.

‒Jatkossa tulemme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia ja kattavampia palveluita kustannustehokkaasti. Muodostuva konserni kykenee tarjoamaan kaikki asiakkaiden tarvitsemat jätehuollon palvelut ja lisäksi huolehtimaan jätteiden jatkokäsittelystä hyötykäytettäväksi. Tavoitteenamme on jatkossakin toteuttaa merkittäviä kasvuinvestointeja, toteaa Petri Niemelä.

Finells Transportin toimitusjohtaja Robert Finell iloitsee konsernin yhtiöiden hyvästä yhteensopivuudesta.

-Toisiaan täydentävät ja hienosti menestyneet yritykset - Ekokuljetus, Finells Transport ja Pohjanmaan Hyötykäytön Kokkolan jätteenkäsittelytoiminnot – sopivat liiketoimintansa puolesta hyvin yhteen ja muodostavat yhdessä entistä vahvemman paikallisen kiertotalouden toimijan. Jätelainsäädännön muuttuessa alalla tarvitaan jatkossa suuremmat resurssit hyvien palveluiden takaamiseksi, Robert Finell toteaa.

Sponsor Capital Oy:n osakas Matti Virolainen näkee järjestelyssä muodostettavan konsernin vahvana toimijana mielenkiintoisessa ja kehittyvässä ympäristöpalveluiden markkinassa.

‒Uuden konsernin muodostavat yhtiöt ovat tehneet pitkäjänteisesti ja menestyksekkäästi töitä kotimaisen kiertotalouden parissa. Jatkossa toimintaa tullaan kehittämään nykyvahvuuksien eli jätteenkuljetuksen ja materiaalien käsittelyn pohjalta. Toimialan pitkän aikavälin kysyntänäkymät ovat lupaavat, kun jätteiden kierrätystavoitteita yhteiskunnassa kiristetään, toteaa Matti Virolainen.

Pohjanmaan Hyötykäytön perustaja ja Ekokuljetuksen osakas Veli-Matti Jylhä iloitsee järjestelyn hyödyistä kiertotalouden näkökulmasta.

-Nykyinen ammattitaitoinen ja sitoutunut henkilökunta on keskeisessä roolissa tulevaisuuden kasvun rakentamisessa. Vahva henkilökunta ja järjestelyn myötä laajeneva palveluvalikoima takaa entistä laadukkaamman asiakaspalvelun. Lisäksi järjestely tukee kiertotaloutta, sillä yhteenliittymällä saavutetaan pienenevä hiilijalanjälki. Samalla jo entisestään korkea alueellinen jätteiden kierrätysaste nousee edelleen, toteaa Veli-Matti Jylhä.


Kuvassa yhtiökumppanit vasemmalta oikealle: Johan Forsman, Robert Finell, Tom Häggblom, Glenn Häggblom, Veli-Matti Jylhä ja Petri Niemelä.

Tilaa palvelu

Valitse tarvitsemasi palvelu ja syötä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!


Vaihtolava


Vaihtolavan voit tilata numerosta 0400 388 0170400 388 017.
Mikäli haluat lisätietoa vaihtolavapalveluistamme, lähetä lomakkeella viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

WC:n vuokraus


Vuokra-wc:n voit tilata puhelimitse numerosta 0400 388 0170400 388 017.
Mikäli haluat lisätietoa wc-palveluistamme, lähetä lomakkeella viesti, niin otamme sinuun yhteyttä!

Lokapalvelu

Valitse palvelut (yksi tai useampi)*

  • Sakokaivon tyhjennys
  • Umpisäiliön tyhjennys
  • Pienpuhdistamon tyhjennys
  • Harmaavesisäiliön tyhjennys
  • Kaivon pesu
  • Viemärin avaus
  • Viemärin huuhtelu
  • Viemärin kuvaus

Arvio kaivon tilavuudesta

m3

Haluan jatkossa kaivon tyhjennyksen

  • 1 kerran vuodessa
  • 2 kertaa vuodessa
Lisätietoa (esim. kaivon sijainti, ajo-ohjeet jne.)

Jätehuoltosopimus

Palvelun aloituspvm*
Talouden henkilömäärä*

Onko kiinteistöllä astiat valmiina

Kyllä Ei
Lisätietoja*


Yhteystiedot

Nimi (henkilö/yritys)*
Y-tunnus

Puhelinnumero*
Sähköpostiosoite*

Katuosoite*
Postinumero*
Postitoimipaikka*

Laskutusosoite on eri kuin kohteen osoite

Laskutustiedot

Nimi*
Katuosoite*

Postinumero*
Postitoimipaikka*

Verkkolaskuosoite (yritys)
Välittäjätunnus (yritys)Muut tiedot

Lisätietoa

Syötä suluissa oleva tarkistenumero (240219)*

Kyllä, lomakkeen lähettäessäni hyväksyn sen, että henkilötietojani käsitellään Ekokuljetus Oy:n tietosuojaselosteen mukaisesti. (Huom! Lomaketta ei voi lähettää antamatta hyväksyntää tietojen käsittelyyn.)

Kyllä, minulle saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.
Ei, minulle ei saa lähettää Ekokuljetuksen suoramarkkinointia.

Soita

0400 388 017

Lähetä sähköpostia

info(at)ekokuljetus.fi