Viemärin avaus, kuvaus ja huuhtelu

Ekokuljetuksen viemäripalvelu sisältää viemärihuollon kaikki olennaiset palvelut, joita ovat viemärin avaus, viemärin kuvaus ja viemärin huuhtelu. Meiltä onnistuu viemärin puhdistus kotitalouksille, taloyhtiöille ja yrityksille. Toimimme paikallisesti Kokkolassa ja lähikunnissa, aina Himangalta Pietarsaareen asti.

Säännöllinen viemärin puhdistus on tärkeää viemäristön normaalin toiminnan ylläpitämiseksi. Viemärit keräävät käytössä esimerkiksi sakkaa, rasvaa, hiekkaa ja muita aineksia. Ajan mittaan ne tukkivat viemärin, jos viemärin puhdistus laiminlyödään.

Viemärititukos aiheuttaa hajuhaittoja, käyttöhaittoja ja pahimmassa tapauksessa putkirikon ja vesivahingon.

Viemäripalvelu kotitalouksille ja yrityksille


Viemärin avaus ja viemärin huuhtelu onnistuvat kätevästi ja tehokkaasti nykyaikaisella kalustollamme. Käytössämme on useampi imuauto ja myös yhdistelmäauto, jonka avulla myös viemärihuuhtelu onnistuu.

Kotitalouksille riittää hyvin usein säännöllinen kerran tai kaksi vuodessa tapahtuva imu, joka pitää viemärin hyvässä kunnossa pitkään. Joskus tukos on kuitenkin sellainen, että viemärihuuhtelu on tarpeellinen. Käytämme yhdistelmäautoa huuhteluun.

Yhdistelmäautomme on myös yritysten käytössä isommissa projekteissa. Sillä voimme tehdä isommat viemärin puhdistukset eli huuhdella ja pestä viemäriputkiston huolellisesti pelkän tyhjennyksen sijasta.

Avattu tai huuhdeltu viemäri voidaan lisäksi kuvata ja etsiä tukkeutumiselle näkyvää syytä. Jos viemäri on tukossa säännöllisesti ja usein, viemärin kuvaus on keino tarkastaa putkistojen toimintakunto. Kuvaamalla näemme esimerkiksi onko putkistossa vanhojen putkien murtumia tai notkoja. Annamme kuvauksesta raportin ja ohjeet korjaavista toimenpiteistä.

Jos tarpeena on viemärin avaus, kuvaus tai huuhtelu, ota yhteyttä!

Kontakta oss

Välj önskad tjänst och infoga era uppgifter så återkommer vi till er

Välj önskad tjänst*

Namn*
Telefonnummer*
E-postadress*

Gatuadress*
Postnummer*
Postort*

Meddelande*


Ja, genom att lämna in formuläret godkänner jag att mina personuppgifter behandlas i enlighet med Ekokuljetus Oy:s dataskyddsbeskrivning. (Obs! Blanketten kan inte skickas utan godkännande av databehandling.)
Ja, Ekokuljetus får skicka direktmarknadsföring till mig.

Ring oss

0440 660 365

Mejla oss

info(at)ekokuljetus.fi